nathalinchen

Plugga, plugga, plugga.

Publicerad 2010-09-19 14:38:06 i Allmänt,

Haha, börjar undra varför jag ens har en blogg egentligen, orkar inte skriva och när jag väl får för mig att skriva kommer jag aldrig på något att skriva..

Well well. Har ju börjat plugga på flex nu och det är rätt skönt att plugga hemma, dock är det skitstressigt och man ska lära sig typ allt på en gång. Men jag kan säga som så att jag inte har pluggat så mycket någongång som ja gjort nu dom senaste veckorna.

Hade prov på nervsystemet, rörelseorganen, endokrina organen, huden och sinnena i fredags.
Jag var HELT säker på att jag skulle misslyckas på rörelse och nervsystemet.. Dock klarade jag dom och behöver bara läsa på endokrina organ och diabetes till imorgon så nu jävlar ska det pluggas hela dagen.

Annars i veckan händer inte allt för mycket, plugga till sista uppgiften ska jag göra, och även en uppgift som jag lämnade in i fredags men antar att jag får skriva till lite där med.

Längtar tills kursen är över, så jag kan söka csn igen. Inte det roligaste att leva utan pengar faktiskt, men man har väl inte så mycket val egentligen när man sabbar skolan så jag får skylla mig själv. :)

Hösten kom himla tidigt i år tycker jag också, redan i slutet av augusti,jag menar hallå? Snacka om annorlunda. Brukar ju vara varmt i september också tycker jag.
Men men, det är väl inte så mycket att göra mer än att gilla läget. Kan ju faktiskt vara mysigt om man är inomhus och slipper vara ute i rusket.

Nej, nu ska jag diska det som behövs diskas, och sen ska jag börja plugga. äta kanske jag också behöver göra förresten, bra idé. Ska bara bli hungrig först. =D

Ja, ja, ha en fin dag!
Hejhopp!

Hachiko - A dogs story

Publicerad 2010-09-05 22:48:59 i Allmänt,

Såg precis den filmen.
Så himla fin.
jag vill ha en sån hund.....
Så fina hundar :)
Haha.
Kass uppdatering coh det är väl typ en eller två som bruakr läsa min blogg... så ja.
haha
well well
ville bara säga att Hachiko är en bra film :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela