nathalinchen

save tonight

Publicerad 2013-08-08 21:07:22 i Allmänt,






Här är jag!
Hade en liten down-period, men det hsr rättat till sig!

Har jobbat och varit trött. Men ändå levt livet. Var ledig två veckor, och det bestod av häng med gött folk och bad i havet, också en massa viiin!

Tänker tillbaka på det gångna året, hur jag kunde låta EN person förstöra mig på det viset han gjorde. Och hur jävla dum jag var som höll på att förlora mima vänner. Jag är glad att det blev som det blev, för helt ärligt så har jag aldrig mått bättre än vad jag gör nu.
Livet leker och jag känner verkligen att jag är på rätt väg!

Har även blivit lite mer aktiv den senaste veckan. Man blir ju rätt så bekväm när man har tillgång till bil, vilket gör att jag blir så himla sur när jag inte kan ta den. Men efter en dag så vänjer man sig. Denna veckan har jag cyklat till jobbet varje dag, förutom idag då jag tog bilen p.g.a regn. Men å andra sidan var jag ute och joggade med Michelle efter jobbet, så kompenserade lite där. Har även köpt inlines, som jag tänkt göra i flera år. Det är så roligt så det är lite synd man inte köpte det tidigare. Man kanske skulle ta inlinesen till jobbet imorgon? Antingen det eller så blir det cykeln, ska inte regna imorgon hoppas jag!

I helgen blir det umgås med fina människor och fortsätta njuta av livet!

Ska också söka nytt jobb, då det ser ut att bli rätt så dåligt med jobb där jag är nu i höst. Vill ju kunna flytta hemifrån någongång tänker jag!

Såhär långt inlägg har jag inte skrivit på evigheter!! Nu hade jag väl lite mer att berätta ;-)

Ha det gött!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela