nathalinchen

Ocean's of time.

Publicerad 2012-02-17 19:23:49 i Allmänt,

Har inte fått jobba så mycket denna månaden, vilket kommer bli ganska deprimerande nästa månad när lönen kommer.
Men å andra sidan har jag fått mer jobb än vad jag förväntade mig.. Så det är rätt skönt!
Trivs så bra på mitt jobb så det finns inte. Trodde aldrig jag skulle hitta en arbetsplats som jag skulle trivas på.
Men det fick jag!

Har jobbat lite idag. Det var glashalt i morse när jag skulle ut och möta Sofia... Fy fan. Höll ju på att slå ihjäl mig när jag gick utanför dörren, haha..

Har precis badat, diskat, och satt i en fiskgratäng i ugnen.
Ja, jag diskar disken när jag ligger i badet. Gör inte ni det? Det är ju skitsmidigt.
Väntar på att maten ska bli klar.. Sen ska jag nog bara sitta i soffan och jäsa.

Imorgon ska jag förhoppningsvis köra lite bil med Sofia! Hoppas bara inte att det fryser på så att det inte går. Då blir jag ledsen.. Men det ska vara plusgrader imorgon så man får se! Hoppas, hoppas!
Efter det ska jag iväg och träna.. Denna gången blir det styrka och kondition. Svettas lite, kan vara bra. Speciellt när man vill gå ner i vikt, eller hur? Javisst.. Får lära mig att gå till gymmet själv cokså, imorgon kan vara en bra början. För det är inte alltid man vill köra samma pass, eller man kanske inte kan samtidigt. Så ja, det är bra o lära sig att man kan dit själv, det är ju trots allt ett år jag skrivit upp mig på ..
På kvällen händer inte så mycket heller, så vitt jag vet.
Ska till mormor och morfar på söndag! Dom har kommit hem från Mexico. Vissa har det bra. Dock blev dom drabbade av flygstrejken så dom fick åka till Stockholm och byta flyg till Göteborg. Men dom kom iallafall hem samma dag. Så det är ju bra. Ska bli kul att träffa dom igen, var ju evigheter sen känns det som.

Ska nog skriva lite ikväll. Jag har sån kli i fingrarna, känns som om jag har hur mycket som helst att få ur mig och vill bara skriva, skriva skriva skriva... Och sen skriva lite till. Men så fort jag tar upp dokumentet så tar det stopp och jag får inte fram något. Nu får det vara bra, jag SKA Skriva. Kanske det funkar bättre om man tvingar sig själv att skriva och då kanske man faktiskt skriver en del?
Vi får väl se.

Nähä, nu ska jag lyssna klart på min musik, som förgyller denna kväll i min ensamhet.

För övrigt så har jag liite träningsvärk från igår.. Rätt lamt när jag knappt tränade, haha.
Oh well. Hörs en annan gång!
Hej hopp

Sommar o sol...

Publicerad 2012-02-11 17:12:04 i Allmänt,

Jag saknar sommaren.
Saknar möjligheten att kunna gå i shorts och linne. Bada i havet. Sitta på uteservering och dricka öl.
Istället måste jag packa på mig med jacka och halsduk, varma skor... Sitta och frysa när man är inomhus, känns inte helt okej.
Men det är väl bara att gilla läget.

Idag skrev jag in mig på actic. Tränade lite kondition.
Imorgon ska vi dit igen och träna kondition är tanken. Jag är dock sugen på att simma, så vet inte om jag ska göra det. Får se hur det blir.

Har precis diskat. Jag skojar inte om jag säger att hela diskbänken var full med disk. På riktigt. HELA JÄVLA DISKBÄNKEN! Och vi har inte en minidiskbänk om ni trodde det.. Sen var där lite på balkongen och lite i vardagsrummet. Så går det, när man är för lat för att diska efter man har jobbat.. Så tog det idag, för hade jag gjort det imorgon hade det varit disk på golvet också... Säkerligen.

Ikväll händer det ingenting. Precis som vanligt. Jag ska ta ett bad. Sen ska jag sitta i soffan, och lyssna på musik, kanske möjligtvis kolla lite på tv. Sitta här. Fast när jag sitter här vid datorn så sitter jag i soffan. Så det borde väl räknas i den kategorin kanske..?
Nä, mer än så händer inte. Förutom att laga mat. Det kan också vara en bra idé. Fast jag åt lunch så himla sent igår. Så är inte sugen på mat snart. Vi får se, blir kanske en sen middag... Då behöver jag inte gå hungrig ikväll iallafall.

Nähä, man kanske skulle ta sig ett bad?
Köpte en sån olja. Nivea duschoil. Jag har så fruktansvärt torr hud, nu när det är kallt. Jag trodde först att jag började få psoriasis över hela överarmen igen.. Men mamma kollade och hon sa att de är bara att min hud är torr. Tur man har mamma. Så nu ska jag börja smörja in det. Och bada i olja. Tur jag gillar o bada med!

På tal om psoriasis. Jag måste besöka en hudläkare snart. Vill inte ha psoriasis i huvet. Det kliar som fan...... Och så blir jag helt vit för all den överflödiga huden faller ju ner.. Så antingen tror folk att jag har löss eller att jag har mjäll. Och hur kul är det`? Inte jättekul.

JA JA . Sluta babbla.
Nu ska jag bada. HejdÅ!

Promenix i solsken

Publicerad 2012-02-07 15:49:07 i Allmänt,

Det där med att sluta äta skit, det var lättare sagt än gjort.
Det första jag gjorde igår kväll var nämligen att kränga chips. Igen.
Men det var mensens första dag och jag tänkte - äter jag det nu så finns här inget kvar sen som kan fresta mig.
Det var mindre än halva påsen kvar, så jag intalar mig själv att det inte var så mycket. Även om det var för mycket. Skitsamma, gjort är gjort!

Idag har jag varit i stan med Michelle.. Vi började vår promenad mot högskolan och hon lämnade böcker. Sedan promenerade vi till Actic där vi blev medlemmar. Dock så kunde jag inte mitt kontonummer i huvudet, så... Ska fylla i det när jag har tid nästa vecka klockan 16. Bara så ni vet.
Sedan skulle vi till Ahlbäcks, men när vi kom dit så hade dom lunch. Och jag ville klippa mig, fixa till lite bara. Så gick in på frisörsalongen jämte och där fick jag tid direkt. Känns som om hon tog jättemycket på längden. Men det är nog bara som det känns.
Va fan, det växer ju ut igen i vilket fall som helst. Annars är det något fel.
Hur som helst. Efter det gick vi in på Ahlbäcks och skrev in oss där. Nu är man fattig igen, inte bra en månad som denna. Men allt för att få körkort, inte sant?

Nu är jag hemma och har precis diskat. Jag kan vara duktig om jag vill, även om jag hatar att diska över allt annat. Men ingen annan gör ju det, så då får jag offra mig.

Är skittrött, men har iallafall varit duktig och promenixat idag. Yay me!

Ha en fortsatt trevlig dag, ni som läser detta förstås. Ni andra kan ha en dålig dag. , ni kan få ha en bra dag ni med.
HejdÅ!

I heard that your dreams came true.

Publicerad 2012-02-05 21:24:05 i Allmänt,





Jag vet inte varför jag knappt skriver här längre.
Det är skönt att skriva av sig.
Och sen när jag börjar skriva, då tvekar jag. Tvekar på om det är okej att publicera det, eller om det är respektlöst?
Jag orkar inte visa någon respekt längre. Ingen hänsyn. Jag orkar inte låtsas som om det är okej heller.
Att lämna någon i så många år. För att sen komma tillbaka och tro att allt är som vanligt. Är det okej?
Alla förtjänar en andra chans. Jag vet.
Men om personen har fått två chanser redan? Förtjänar denne då en tredje chans? Tredje gången gillt säger dom ju.. Men jag vet inte?
Det är jobbigt att tänka på det. För bara tanken av det gör mig illamående, ledsen, förbannad, sårad. Jag kan inte ens känna mig glad över det faktum att du försöker. Vad säger det om mig? Är jag en dålig människa för det?
Eller är det normalt? Är jag normal som reagerar som jag gör?

Jag har inga svar på det. Jag vet bara att just nu känner jag mig bara vilsen i mina egna tankar. Jag får ingen ordning på dom.

Hur som haver.
Jag sitter här och lyssnar på Mick Flannery - Goodbye. Rätt sorglig låt, men den är vacker. Hans röst är härlig.

I helgen har Anton varit här. Vi har kollat på film!

Och nu känner jag mig megatjock. på riktigt. så mycket som jag har krängt, det är inte okej.
Så nu ska jag inte äta mer skit på länge. LÄNGE. Fattar ni? Jag ska inte ens äta det på helgerna. Inte en enda dag. Känns det som nu. Jag hoppas jag kan hålla det iallafall. Jag ska hålla det.

Man kanske skulle ta och lägga sig i sängen istället?  Klockan börjar ju bli mycket. Men jag vill lyssna på musik. Tur jag har spotify på mobilen. Fan vad jag är bra.
Något måste man va bra på, inte sant?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela